Design interiéru Centroprojektu

Podnětem pro řešení části interiéru v rozlehlé budově Centroprojektu bylo stěhování divize Aquaparky, bazény a bazénové technologie blíže k ostatním divizím. Součástí adaptace původních prostor bylo i nové designové řešení vstupní části.
Vzhledem k podnikání v atraktivní oblasti bazénů jsem připravil kreativní brief s 
texty a požadavky na bazénovou atmosféru.
V podobném duchu byl později navržen design i pro pracovní skupinu Invent, která řeší nasazení technologických zařízení německého výrobce na vodohospodářských stavbách. Tato aplikace však nebyla
realizována.
Aplikace proběhly ve třech samostatných etapách – design vstupní části na bazénářské divizi, následně se připravil nerealizovaný návrh designu pro středisko Invent a zatím poslední aplikací byl nový design copycentra v přízemí budovy.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google